Memorijalni turnir „Stevan Miletić“ u Jagodini 9. septembra

738

Memorijalni turnir „Stevan Miletić“ održaće se u nedelju, 9. septembra u Sportskoj hali JASSA u Jagodini. Na turniru pionirskih selekcija u fleg fudbalu (U15), pored domaćina Black Hornetsa, učestvuju i ekipe SBB Vukovi Beograd, Niš Imperatori i Kraljevo Royal Crowns.

Turnir se organizuje u čast i sećanje na Stevana Miletića, prijatelja sporta i prvog trenera američkog fudbala u Jagodini koji je s klupe predvodio ekipu Strawberry Celtsa od 2005. god 2014. godine, a koji je prerano preminuo prošle godine u oktobru.

Ceo događaj imaće i humanitarni karakter, a jedan od ciljeva je i mogućnost zainteresovanih dečaka da se informišu o samom sportu.

Organizatori su pripremili nagrade za najbolje; svakog učesnika turnira očekuje majica, osveženje, medalja, kao i druženje u jagodinskom akva-parku.

Klub Jagodina Black Hornets će ujedno prvi put uručiti priznanje „Hall of Fame“ i time otvoriti stranice klupskih zasluga koju u svetu sporta baštine uspešne sportske organizacije.

Turnir startuje u 11 časova, a organizatori su domaća ekipa Black Hornets, uz podršku Jagodinskog sportskog saveza, Srpske asocijacije američkog fudbala i preduzeća d.o.o. Džambo.