Treća liga, 4. kolo: Lavovi i Panteri određuju poredak na tabeli

1241

Poslednji meč ligaškog dela Treće lige Srbije odigraće u nedelju 24. juna Lavovi i Panteri.

Vrščani i Pančevci sastaju se u nadoknadi utakmice 4. kola, čime će biti kompletiran regularni deo sezone, a nakon toga i konačan poredak na tabeli i parovi polufinala.

I Lavovi i Panteri već su obezbedili učešće u doigravanju, uz Pirate iz Zemuna i Hawkse iz Obrenovca, ali svi osim Hawksa pretenduju na čelo tabele — oni su sugurno četvrti, sa učinkom od dve pobede i tri poraza.

Ishod najavljenog duela u Vršcu odrediće poziciju na prva tri mesta, a samim tim i polufinalne parove. Lavovi su trenutno prvi, sa svim pobedama do sada. Panteri imaju jedan poraz i tri pobede i trenutno su treći, ali u slučaju pobede nad Vrščanima mogu i do prvog mesta uz adekvatnu gol-razliku. Lavovi su pobedili Pirate, ali su Pirati pobedili Pantere, te bi u tom slučaju upravo gol-razlika u mini-tabeli tri pomenuta tima odredila konačan poredak.

Ako, pak, ekipa iz Vršca ostvari i petu pobedu, scenario je mnogo jednostavniji — biće prvi, Pirati drugi, a Panteri treći.

Ova rezultatski vrlo neizvesna ali izvesno zanimljiva utakmica igraće se na gradskom stadionu u Vršcu, s početkom u 17 časova.