Treća liga, 1. i 4. kolo: Bedemi, Panteri i Hawksi igraju za plej-of

854

Pretposlednji trećeligaški vikend u znaku je dve nadoknade meča. Reč je o utakmicama prvog i četvrtog kola u kojima će se za bolju poziciju na tabeli pred početak plej-ofa boriti Bedemi i Panteri, te Sharksi i Hawksi.

Bedemi će u Smederevu igrati protiv Panthersa, u nedelju 17. juna od 16 časova, na pomoćnom terenu gradskog stadiona. Čak tri ekipe nalaze se u krugu za preostala dva mesta u plej-ofa, od koji su dve upravo smederevska i pančevačka. Sa skorom 1—3 i na deobi 4. mesta Bedemima i te kako treba ova pobeda, dok Pančevo ima utakmicu manje u nogama i teško gostovanje u Vršcu, trenutnim liderima na tabeli, zbog čega u Smederevu imaju imperativ pobede.

U drugom susretu ovog vikenda Hawksi gostuju u Šapcu. I ekipa iz Obrenovca se nalazi u pomenutom trouglu, s Bedemima i Panterima, te da bi mirno dočekali rasplet, ništa osim pobede ne dolazi u obzir. Budući da su Ajkule i definitivno van konkurencije za plej-of te da iza sebe „vuku“ jednu od najlošijih sezona, Obrenovčani se opravdano stavljaju u ulogu favorita. Ipak, treba imati na umu i da će Hawksi biti uskraćeni za pomoć dvojice standardnih igrača koji su u prošlom kolu protiv Pirata povređeni.

Susret u Šapcu zakazan je u 17 časova u nedelju 17. juna, na Gradskom stadionu.