Prva liga, 3. kolo: Prvi duel Legionara i Black Hornetsa

1198
Foto: Bor030.net

Poslednji duel 3. kola SPORT KLUB Prve lige Srbije pripao je Legionarima i Black Hornetsima koji se sastaju u nedelju, 22. aprila u Sremskoj Mitrovici.

Najstariji klub američkog fudbala u Srbiji biće domaćin jednom od najmlađih koji, uzgred, proživljava svoje zlatne trenutke. Legionari na svom kontu imaju teško izborenu pobedu u Boru u prošlom kolu, dok ekipa iz Jagodine, posle, može se reći, iznenađujueć pobede nad znatno iskusnijim Blue Dragonsima, u dobrom raspoloženju očekuje naredni susret.

— Slegli su utisci nakon prve utakmice i naše prve pobede. Drago mi je što nas je pobeda naterala da radimo više i ispravimo sve greške. Još jedan plus biće što smo od ovog vikenda kompletni — rekao je u svom uvodu Miloš Stevanović, ofanzivni lajnmen Stršljena, najavivši da ih to neće navesti da se opuste pred naredni duel.

— Naš naredni protivnik je takođe pobedio na otvaranju prvenstva. Jasno nam je da nam na megdan dolazi ekipa iskusnih boraca, reprezentativaca, sa više desetina prvoligaških nastupa. Pojačani iskusnim strancima definitivno su jedni od kandidata za sam vrh tabele. Nećemo se opuštati ni jedne sekunde i tražićemo novu pobedu u stabilnoj odbrani i uigranoj taktici — izjavio je Stevanović.

Ljubitelji američkog fudbala i navijači oba kluba s nestrpljenje iščekuju ovaj duel koji ne samo da će biti ispisan u istoriji kao prvi međusobni već će poslati jasniju sliku o tome ko koliko može ove sezone, a izvesno je, pokazali su to, mogu dosta.

Kik-of je u 14 sati na stadionu 25. maj u Sremskoj Mitrovici.