Otvoren poziv predsednika SAAF-a sudijama

2481
ALL PRO TEAM

Povodom novonastalih okolnosti koje su u vezi sa suđenjem i sudijama Udruženja sudija američkog fudbala (USAF SAAF), a koje su dovele do otkazivanja prvih utakmica u novoj takmičarskoj sezoni, predsednik Srpske asocijacije američkog fudbala Branko Vučinić uputio je otvoren poziv sudijama u cilju rešavanja problema na obostranu korist.

Poziv prenosimo u celosti:


Dragi prijatelji,

S obzirom na to da je nakon tri dana i dva otvorena pisma predsednika SAAF-a evidentno da, zbog slabe i spore komunikacije i nemogućnosti uspostavljanja jednoglasja u pogledu formulacije jasnih zahteva sudija prema Srpskoj asocijaciji američkog fudbala (u daljem tekstu SAAF), nije moguće pomaći u pogledu rešavanja novonastale situacije, ovim putem pozivam sve sudije na sastanak sa rukovodstvom Srpske asocijacije američkog fudbala.

Želja svih u SAAF-u je da se porušeni i zapušteni mostovi između sudija i ostatka našeg fudbalskog sveta ponovo obnove i dodatno osnaže. Kako bi ovo bilo moguće, neophodno je da se sastanemo, da bismo jasno evidentirali sve vaše zahteve i razumeli šta je sve neophodno učiniti kako bi se vi ponovo osećali u SAAF-u kao u svojoj kući, što ona apsolutno i jeste.

Sastanak će se održati u nedelju 25. marta 2017. godine u 18.30 časova na 16. spratu palate Beograđanka, Masarikova 5, Beograd.

Sastanak je od presudne važnosti za dalju budućnost SAAF-a i stoga najlepše molim da se odazovete u što većem broju. Molimo vas sve da se sutra okupimo, kako bismo rešili u kom pravcu ćemo od ponedeljka 26. marta nastaviti da funkcionišemo. Najlepše molim sudije koje nisu u mogućnosti da prisustvuju sutrašnjem sastanku, da se jave mejlom na adresu sudije@saaf.rs.

Sa nadom da će nas zajednička ljubav prema sportu vratiti na pravi put,

Branko Vučinić
Predsednik SAAF