Juniori, 4. kolo: Indiansi protiv Mamuta, Wild Dogsi dočekuju Legionare

826

Odloženo 4. kolo grupe Sever Juniorske lige Srbije odigraće se 11. i 12. novembra.

Nakon tri sedmice, svoj put ka borbi za polufinale nastavlju i ekipe na severu. Inđijci su do sada neporaženi, imaju dva uspešna rezultata za sobom, ali je iza njih i velika pauza od gotovo mesec dana. Naime, poslednju utakmicu Indiansi su odigrali protiv Wild Dogsa u Somboru u okviru Balkan Bowla 7. oktobra.

Meč 4. kola u grupi Jug, između Wild Boarsa i Pirata iz Zemuna, koji je prekinut dva minuta pre kraja treće četvrtine zbog mraka, registrovan je poslednjim aktivnim rezultatom 22 : 6 za Kragujevčane.

Njima u goste stižu Mamuti iz Kikinde, stari poznanici, koji su do sada ostvarili dve pobede uz jedan poraz. Meč u Inđiji za njih će biti poslednji u ligaškom delu. Trenutno dele 2. poziciju sa Lavovima iz Vršca od kojih su izgubili, tako da im za plasman u plej-of treba pobeda u Inđiji, ali i poraz Lavova u poslednjem kolu.

Indiansi i Mamuti igraju u subotu 11. novembra na terenu SC Leje u Inđiji od 13 časova.

Drugi susret zakazan je dan kasnije, a u Novom Sadu će snage odmeriti Wild Dogsi i Legionari iz Sremske Mitrovice. Oba tima su doživela dva poraza i imaju sasvim male šanse da se nađu u plej-ofu, budući da će u poslednjem kolu ići na megdan Indiansima i Lavovima.

Utakmica se igra u nedelju 12. novembra od 11 sati na stadionu Wild Dogs Kennel.

U ovom kolu slobodna je ekipa iz Vršca.