Saradnja SAAF i HiS Print iz SAD za bolje i bezbednije uslove u srpskim klubovima

2116
SAAF_HiS_Print_Ministries

Srpska asocija američkog fudbala potpisala je Protokol o saradnji sa organizacijom HiS Print Ministries iz Sjedinjenih Američkih Država, koji predviđa dugogodišnju saradnju na polju doniranja polovne opreme i organizovanja klinika, kako za igrače tako i za trenere.

U cilju stvaranja boljih i bezbednijih uslova za rad klubova, trenera i igrača, SAAF će, u skladu s Protokolom, realizovati u najskorijem vremenskom periodu prvu u nizu ugovorenih akcija, i to u vidu doniranja prvog kontingenta opreme.

Banko Vučinić, izvršni direktor SAAF i koordinator akcije, naglasio je da potpisani Protokol podrazumeva dugoročnu saradnju te da najavljeni kontingent opreme neće biti jedini.

– Želim da istaknem da je ovde reč o dugoročnoj saradnji između naše kuće i HiS Printa, pa sledeći kontingent očekujemo već 2018. godine.

Vučinić je pojasnio da će Stručni savet SAAF doneti jasne i transparentne kriterijume za dodelu opreme klubovima, dodajući da će za sprovođenje ove saradnje biti zaduženi Srđan Ćosić i Vukašin Simonović, članovi Saveta.

– Posebno bih želeo da se  zahvalim Vukašinu Simonoviću i Srđanu Ćosiću na vanrednom angažovanju i iscrpljujućem zalaganju na realizaciji ovog projekta. Oni su poneli lavovski deo posla i hvala im na tome – poručio je izvršni direktor SAAF Banko Vučinić.

Predsednik Srpske asocijacije američkog fudbala Rade Rakočević se zahvalio organizaciji HiS Print na saradnji, a povodom potpisivanja Protokola o dugoročnoj saradnji rekao je:

Izuzetno mi je drago i čini mi veliko zadovoljstvo što je HiS Print prepoznao SAAF kao pouzdanog partnera u velikom poduhvatu unapređivanja američkog fudbala u Srbiji i na Balkanu.

Iščekujući nove lepe vesti za sve klubove i igrače, Srpska asocijacija američkog fudbala će nastaviti da izveštava o realizovanim akcijama proizišlim iz navedenog Protokola.