Luka Škorić najbolji igrač Treće lige Srbije, odlučili treneri

2936
Luka Škorić, MVP Treće lige Srbije

Luka Škorić, lajnbeker Vitezova iz Kleka, najbolji je igrač Treće lige Srbije, rekli su treneri trećeligaških timova, koji su poput prvoligaša i drugoligaša glasali za najbolje pojedince. Luki Škoriću pripalo je i praznanje MVP grupe Sever, u kojoj se takmičio njegov tim.

Klek Knightsi su ranije zasluženo izborili plasman u Drugu ligu Srbije naredne godine, a potvrda dobrih partija koje su pružili tokom sezone stigla je i u vidu nagrada za najbolje pojedince. Pored titula MVP Treće Lige Srbije i MVP grupe Sever, Vitezovi su osvojili i naslov najbolje fer-plej ekipe, pa je uspešna sezona ovog kluba iz Vojvode krunisana i sa tri pojedinačna trofeja.

U grupi Jug titulu najkorisnijeg igrača podelili su Stefan Ljumović, raning-bek ekipe Hawks iz Obrenovca, i Dobrosav Manić, iskusni kvoterbek Royal Crownsa iz Kraljeva, dok je za najboljeg trenera proglašen Darko Štabler, glavni trener šabačkih Sharksa.

Glasanje za najbolje pojedince u Trećoj ligi Srbije, po uzoru na Prvu i Drugu ligu, organizovano je prvi put ove godine, a svoj doprinos u glasanju dali su svi klubovi, izuzev Imperatora iz Niša koji nisu poslali svoje bodove. Zbog nešto drugačijeg sistema takmičenja, u Trećoj ligi se glasalo za najbolje pojedince grupe Sever, grupe Jug, kao i ukupnog MVP lige, te najboljeg trenera i fer-plej ekipu.

Detaljan pregled dodeljenih glasova za svaku navedenu kategoriju možete pogledati OVDE >>>.