Kirk Mastromateo „novi stari” šef struke SBB Vukova

1262

Kirk Mastromateo, glavni trener SBB Vukova u jednoj od njihovih najuspešnijih sezona 2014. godine, ponovo će predvoditi aktuelne vicešampione države, saopštila je uprava kluba.

Kirk Mastromateo bio je osam godina, od 1997. do 2005. ofanzivni koordinator i pozicioni trener u ekipi Univerziteta Betun Kukman u okviru Football Championship Subdivision. Posle toga, pa sve do 2010. godine, radio je kao ofanzivni koordinator i trener ranig-bekova na Državnom univerzitetu Norfolk, nakon čega se preselio u Evropu. Tu je najpre predvodio italijansku ekipu Kaljari Krusejders kao ofanzivni koordinator i koordinator specijalinih timova.

Tokom sezone 2014. godine bio je šef stručnog štaba SBB Vukova s kojima je osvojio šampionsku titulu u Srbiji i u CEFL-u (The Central European Football League), te nadomak osvajanja titule u Ligi šampiona koja je te godine okupljala prestižne evropske klubove.

– Dobro je biti deo „čopora” i vratiti se u Beograd. Vreme je da Vukove vratimo tamo gde pripadaju – izjavio je „novi stari” šef struke Beograđana.

Izvor: Vukovi.org