„Balkan Bowl” privukao značajnu pažnju medija (VIDEO)

1402

Prvenstvo Balkana u američkom fudbalu, koje se održava u Somboru vikend pred nama, privuklo je pažnju novinara koji su deo medijskog prostora i vremena posvetili ovom događaju.

Nekoliko većih medijskih kuća izvestilo je i pisalo o Balkan Bowlu i učešću reprezentacija Srbije, Slovenije i Hrvatske te ekipe all star Sever Saveza američkog fudbala Vojvodine. Među njima su B92, Danas, N1 Srbija, Večernje novosti (štampano izdanje), SPORT KLUB, ali i nekoliko sportskih portala poput Srbijasport.net, ATA stars, Savremenisport.com i drugi.

Objavljeni tekstovi u pomenutim medijima mogu se pronaći na sledećim linkovima:

Sport klub upriličio je i gostovanja predsednika i generalnog sekretara SAAF-a Radeta Rakočevića i Nikole Davidovića koja možete pogledati i poslušati u nastavku.

Nikola Davidović za SPORT KLUB: Da Balkan Bowl bude preteča ozbiljne lige

Nikola Davidović, generalni sekretar Srpske asocijacije američkog fudbala najavio je i predstavio gledaocima Balkan Bowl, drugo po redu prvenstvo Balkana u američkom fudbalu koje će se, kao što je poznato, održati u Somboru od 28. do 30. oktobra.

Pogledajte gostovanje Nikole Davidovića.

Rade Rakočević za SPORT KLUB: Američki fudbal u Srbiji je na visokom nivou

Predsednik Srpske asocijacije američkog fudbala Rade Rakočević, gostujući na TV Sport klub upoznao je gledaoce s radom SAAF-a i čitavom organizacijom, ali je govorio i o uspesima, kako klupskim, tako i reprezentativnim, pominjući i problemime s kojima se sreću igrači američkog fudbala u Srbiji.

Kompletno gostovanje predsednika SAAF-a pogledajte u prilogu.

Podrška i lokalnih somborskih medija

Veliku podršku u organizaciji Balkan Bowla bezrezervno je kroz svoje institucije pružio i Grad Sombor, domaćin ovog događaja, pa nije izostala ni medijska podrška na lokalnom nivou. „Vikend u znaku američkog fudbala” samo je jedan od naslova koji je objavljen u somborskim medijima ove sedmice, a izdvojili smo sledeće: