Vučice, Valkire, Wild Cats i Hawks u finalu Ženske fleg lige

2510

Na finalnom turniru Ženske fleg lige učestvovaće Vučice i Valkire iz grupe Sever i ekipe Wild Cats i Hawks iz grupe Jug.

Vučice iz Beograda i Valkire iz Sremske Mitrovice ostvarile su najbolje rezultate na prethodna dva turnira. Beograđanske su sa sedam pobeda i samo jednim porazom zauzele čelo na severu, stekavši tako pravo da se nađu na završnom turniru lige.

U grupi Jug najbolje rezultate stekle su devojke iz Kragujevca, ekipa Wild Cats, i aktuelne šampionke Srbije Hawks iz Obrenovca. Oba tima imaju skor od po pet pobeda i jedan poraz, a zbog bolje gol razlike, Divljeim mačkama iz Kragujevca pripalo je mesto broj 1.

Bez plasmana u finale ostale su Panterke iz Pančeva sa severa, i Pastuvi i Avala Golden Bears iz grupe Jug.

Završnica lige igra se 12/13. novembra, a sva četiri tima odigraće međusobno po jedan meč. Onaj koji bude ostvario najbolji rezultat, biće novi prvak Srbije.

U nastavku pogledajte pregled postignutih rezultata na turnirima u Pančevu i Boru proteklog vikenda.

1Grupa SEVER

Sportski centar „Mladost” u Pančevu ponovo je ugostio ekipe grupe Sever, koje su zbog manjeg broja prijavljenih timova na oba turnira igrale dvokružno.

Vučice su po okončanju turnira zauzele 1. mesto, pobedivši svoje rivalke u oba meča. Ženski tim mitrovačkih Legionara, popularne Valkire, pobedile su dva puta ekipu Pantera, a dva puta su poražene od Beograđanki, dok Pančevke nisu uspele da trijumfuju ni u jednom susretu.

Datum # Domaćin Gost
16. oktobar 1 Legionaries 28 : 20 Panthers
16. oktobar 2 Panthers 12 : 32 SBB Vukovi
16. oktobar 3 SBB Vukovi 37 : 26 Legionaries
16. oktobar 4 Panthers 7 : 38 Legionaries
16. oktobar 5 SBB Vukovi 20 : 12 Panthers
16. oktobar 6 Legionaries 20 : 21 SBB Vukovi

Video s turnira grupe Sever u Pančevu zabeležio Dragan Zabunović

2Grupa JUG

Četvoročlana grupa Jug sastala se u Boru proteklog vikenda, a najuspešnije su bile devojke iz Kragujevca koje su pobedile u sva tri meča. Skor 2–1 imale su šampionke iz Obrenovca, s jednom pobedom prošla je ekipa iz Požarevca, a bez pobede ostao je domaći tim Golden Bears.

Datum # Domaćin Gost
16. oktobar 1 Hawks 6 : 52 Wild Boars
16. oktobar 2 Pastuvi 13 : 12 Golden Bears
16. oktobar 3 Wild Boars 58 : 7 Golden Bears
16. oktobar 4 Hawks 34 : 12 Pastuvi
16. oktobar 5 Golden Bears 6 : 31 Hawks
16. oktobar 6 Wild Boars 54 : 0 Pastuvi