Ženska fleg liga: Devojke iz Obrenovca i Sremske Mitrovice najuspešnije na prvim turnirima

1924

U nedelju 2. oktobra odigrana su dva turnira Ženske fleg lige u kojoj šampionski naslov ove sezone brani obrenovačka ekipa Hawks. Najbolji rezultat u grupi Sever ostvarile su devojke iz Sremske Mitrovice, a u grupi Jug aktuelne šampionke iz Obrenovca.

Podsetimo, prema propozicijama takmičenja po dve najbolje ekipe iz svake grupe plasiraće se na finalni turnir, na kojem će svaki tim igrati sa svakim, a pobednik će biti onaj ko bude ostvario najviše pobeda.

1Grupa SEVER

Grupu Sever ove godine čine tri tima: SBB Vukovi Beograd, Panthers Pančevo i Legionaries Sremska Mitrovica. Prvi od dva turnira u ovoj grupi odigran je u Pančevu na terenu Sportskog centra „Mladost”. Zbog manjeg broja prijavljenih, ekipe su igrale dvokružno, a skor od tri pobede i jednog poraza imale su ekipe iz Sremske Mitrovice i Beograda, uz nešto bolju gol razliku na strani tima iz Srema.

Pogledajte pregled svih odigranih mečeva:

ŽENE | grupa Sever
2. oktobar, 12.00 h
Pančevo, SC „Mladost”

Datum # Domaćin Gost
2. oktobar 1 Legionaries 34 : 6 Panthers
2. oktobar 2 Panthers 24 : 35 SBB Vukovi
2. oktobar 3 SBB Vukovi 26 : 40 Legionaries
2. oktobar 4 Panthers 22 : 51 Legionaries
2. oktobar 5 Vukovi 35 : 0 Panthers
2. oktobar 6 Legionaries 20 : 25 SBB Vukovi

2Grupa JUG

Neuobičajeno kada su SAAF takmičenja u pitanju, grupa Jug je u ovom slučaju brojnija nego ona u Severu. Ukupno se četiri tima nalazi u konkurenciji– Hawks Obrenovac, Wild Boars Kragujevac, Golden Bears Bor i Pastuvi Požarevac – a na prvom turniru održanom u Boru igralo se jednokružno.

Sve tri pobede ubeležila je šampionska ekipa iz Obrenovca. Wild Boars se s učinkom od dve pobede i jednog poraza našao na 2. mestu; devojke iz Bora imale su jednu pobedu i dva poraza, a bez trijumfa ostale su njihove protivnice iz Požarevca.

Kompletan pregled odigranih mečeva nalazi se u tabeli.

ŽENE | grupa Jug
2. oktobar, 14.00 h
Bor, FK Rudar

Datum # Domaćin Gost
2. oktobar 1 Hawks 19 : 18 Wild Boars
2. oktobar 2 Pastuvi 18 : 21 Golden Bears
2. oktobar 3 Wild Boars 46 : 0 Golden Bears
2. oktobar 4 Hawks 39 : 0 Pastuvi
2. oktobar 5 Golden Bears 0 : 45 Hawks
2. oktobar 6 Wild Boars 32 : 6 Pastuvi