Juniorska liga (U19): Pobede Legionara i Pantera u 2. kolu

2507

Pobede Legionara iz Sremske Mitrovice i Pantera iz Pančeva obeležile su 2. kolo Juniorske lige Srbije u grupi Sever.

„Najstariji omladinci” odigrali su ovog vikenda dve utakmice, i to samo na Severu. Tri od četiri tima imala su svoj ovosezonski debi. Ekipa Pirate Dragons je debitovala kao domaćin izgubivši od Panthersa iz Pančeva 47 : 7 koji su tako nadomestili poraz iz 1. kola od novosadske ekipe Wild Dogs.

Rezultat

jls_2016_legionari_vukovi_b

Drugi meč na Severu odigran je u Sremskoj Mitrovici. Juniori Legionara su pobedili gostujuće Beograđane, ekipu SBB Vukovi, tačdaunom Milana Milanovića posle asistencije Darka Dumančića. Ispostavilo se da je rezultat 7 : 0 u prvoj četvrtini ostao i krajnji, ali uprkos tome Mitrovčani su pokazali da su čvrsta ekipa, ne dozvolivši protivnicima da ozbiljnije priprete i eventualno nadomeste zaostatak, potvrđujući tako svoje ambicije da budu u samom vrhu ove sezone.

 1/4 – 7 : 0 
7 : 0 – pas 15y, Darko Dumančić ka Milanu Milanoviću; PAT Ivan Jovanović
 2/4 – 0 : 0 
 3/4 – 0 : 0 
 4/4 – 0 : 0 

Naredno kolo ekipe u grupi Sever igraju za vikend 9/10. oktobra. Pančevci će ugostiti Legionare, a Wild Dogsi kombinovi tim Plavih zmajeva i Pirata – Pirate Dragons. Slobodni će biti SBB Vukovi.

Ekipe u grupi Jug su pauzirale ovog vikenda. Takmičenje nastavljaju takođe 9/10. oktobra, a parovi 2. kola su Royal Crowns – Imperatori i Wild Boars – Black Hornets.