Proba igrača za seniorsku reprezentaciju Srbije 31. jula

3459
Tryout

Proba za ulazak na širi spisak srpske reprezentacije američkog fudbala održaće se u nedelju 31. jula u Zemunu, na pomoćnom terenu s veštačkom travom Fudbalskog kluba Zemun.

Zagrevanje za traj-aut za igrače koji žele da konkurišu za mesto u ofanzivnoj i defanzivnoj liniji počinje u 9.30 h, dok sama proba stratuje od 10.00 h i trajaće do 12.00 časova.

Traj-aut za igrače koji žele da konkurišu za mesta kicker/punter održaće se od 12.00 sati.

Zagravenje za probu za ostale igrače i pozicije počinje u 12.30 h, a njihov traj-aut kreće u 13.00 časova i trajaće najkasnije do 16.00 h.

Budući da se u stručnom štabu nalaze inostrani stručnjaci, neophodno je da svi igrači dođu u dresu svog matičnog kluba.

Igrači koji konkurišu za mesto u ofanzivnoj i defanzivnoj liniji treba da ponesu kacige i pedove, kao i dresove svog kluba. Ostali igrači će probu odraditi u šorcu i dresu svog matičnog kluba.

Rok za prijavu igrača za seniorski traj-aut istekao je 22. jula. Automatski su pozvani igrači koji su učestvovali na završnom pripremnom kampu na Kopaoniku prošle godine, a mimo toga svaki klub iz Prve lige Srbije mogao je da kandiduje do šest igrača, timovi iz Druge lige do četiri, a iz Treće lige mogli su kandidovati do dva igrača.

Teren na kojem će se održati traj-aut nalazi se u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, a tačnu lokaciju pogledajte na mapi ispod.