Treća liga Srbije: Wild Dogs i Knights u borbi za viši rang

2066

Drugi polufinalni par Novi Sad Wild Dogs – Klek Knihgts svoj duel za plasman u finale i Drugu ligu Srbiju odigraće u subotu 16. jula od 18.00 h u Novom Sadu.

Umesto da predstojećeg vikenda trećeligaši okončaju svoje takmičenje, zbog odlaganja mečeva usled proglašenja dana žalosti u srednjobanataskom okrugu pre dva vikenda, ove subote igraće se drugi polufinalni meč između Wild Dogsa i Vitezova. Pobednik u ovom susretu duplo će se radovati – ne samo zbog prilike da se bori za naslov prvaka lige već i zbog obezbeđenog mesta u višem rangu takmičenja naredne sezone.

Klečani su proteklog vikenda imali teži zadatak od svojih narednih protivnika – nadigrali su ekipu Royal Crowns iz Kraljeva sa 30 : 20, dok su Novosađani imali nešto lakši posao protiv Bedema iz Smedereva (28 : 0).

I jedan i drugi tim sastaće se po drugi put ove sezone, budući da su u okviru 5. kola grupe „Sever” već igrali jedni protiv drugih. Vitezovima je to bio jedini poraz (14 : 6), te nema sumnje da će u polufinalu tražiti trenutak za revanš.

Sigurno je da će predstojeći duel biti vrlo zanimljiv i neizvestan jer se radi o dve ekipe koje su verovatno najviše i pokazale tokom čitave sezone te je prava šteta što će jedna od njih u subotu okončati dalje takmičenje.

Mesto susreta je isto kao pre mesec dana – teren stadiona „Wild Dogs Kennel” u Novom Sadu, a početak je u 18.00 sati.