Treća liga Srbije: Wild Dogsi u polufinalu

2930

Klub američkog fudbala Wild Dogs iz Novog Sada izborio je plasman u polufinale, pošto je na domaćem terenu pobedio ekipu Bedemi iz Smedereva sa 28 : 0.

Tandem Pavle Nešković (QB) – Aleksa Spasić (WR) bio je nepremostiva prepreka za ekipu iz Smedereva, budući da su odličnim pasovima i hvatanjima dva puta utrčavali u end-zonu svojih gostiju, a jednom se u „listu strelaca” na isti način upisao i Slobodan Todić. Iako je prva četvrtina protekla bez poena i u odmeravanju snaga, iskusni trkač Verner Štajer „otvorio” je u drugoj etapi seriju tačdaunova.

KRETANJE REZULTATA

1/4 – 0 : 0
2/4 – 14 : 0
07 : 00 – trčanje Verner Štajer; PAT Luka Bosanac
14 : 00 – pas 30 jardi, Pavle Nešković za Slobodana Todića; PAT Bosanac
3/4 – 7 : 0
21 : 00 – pas 25 jardi, Nešković za Aleksu Spasića; PAT Bosanac
4/4 – 7 : 0
28 : 00 – pas 25 jardi, Nešković za Spasića; PAT Bosanac

Wild Dogsi će sačekati pobednika poslednjeg četvrtfinalnog para Klek Knights – Kraljevo Royal Crowns. Utakmica je trebalo da bude odigrana sutra, u nedelju 3. jula, međutim zbog proglašenja dana žalosti u srednjem banatskom okrugu, ovaj meč je odložen. Informacija o tome kad će biti zakazana nova utakmica biće naknadno saopštena.

Drugi polufinalni par čine Sofia Bears – Bor Golden Bears koji su proteklog vikenda pobedili ekipe Sharks iz Šapca, odn. Hawks is Obrenovca.