Fleg turnir i besplatan seminar za trenere i igrače 3. jula

1686
Detalj s takmičenja Balkan Bowl 2014

Svojevrsni all star ili try out turnir u fleg fudbalu održaće se u nedelju 3. jula u Zemunu, na terenu OŠ „Sutjeska” od 15.00 časova. Turniru će prisustvovati selektor fleg reprezentacije Srbije Darko Štabler i njegov pomoćnik Ivan Prskalo, kao i selektor seniorske reprezentacije Dag Atkins.

Cilj turnira je da se uoče dodatni potencijalni igrači koji bi konkurisali za spisak reprezentativaca u flegu. Planirano je da se na turniru formiraju četiri tima sastavljena od najboljih igrača grupa „Sever”, „Centar” i „Jug” s nedavno završene Pionirske fleg lige Srbije, kao i igrači koji bi činili potencijalnu reprezentaciju Srbije.

Na ovaj način treneri će uvideti da li ima još momaka koji zaslužuju poziv za kamp krajem jula, a ujedno će ovo okupljanje biti prikladan način da se privede kraju uspešno fleg takmičenje.

Doug_Adkins_vest_01Takođe će, neposredno pre početka turnira, od 12.00 do 14.30 h, u prostorijama OŠ „Sutjeska”, i selektor seniorske reprezentacije Dag Atkins održati besplatan kraći seminar za domaće trenere i igrače te su svi zainteresovani pozvani da se pridruže.

Nedeljno dešavanje u Zemunu organizuju klubovi „Pirates” i „Blue Dragons”, uz podršku i pomoć OŠ „Sutjeska”, Opštine Zemun i Beogradskog saveza američkog fudbala.