Kadetska liga Srbije (U17): Trijumf Jagodine i nad „Veprovima”

2194

Jagodinska ekipa Black Hornets pobedila je vršnjake „Divljih veprova” iz Kragujevca sa 50 : 0 u 3. kolu Kadetske lige Srbije (U17), plasiravši se tako na 1. mesto grupe „Jug”. Kragujevčani su drugim porazom ostali bez daljeg plasmana.

Kao i u prethodnom meču, kadeti jagodinske ekipe uverljivo su trijumfovali te pobeda nijednog trenutka nije dovedena u pitanje. Trčanje, igra pasom, dobar i razigran napad – sve su to karakteristike koje su obeležile igru gostiju.

Centar „Stršljenova” Ilija Stojanović ocenio je da je njegova ekipa igrala disciplinovano i skoro bez grešaka, što je i doprinelo ovakvom rezultatu. O suparnicima ima samo reči hvale.

– Kragujevčani su dobro igrali, pružili su jak otpor. Imaju dosta igrača što će im biti dobra osnova za dalji napredak. Naša naredna utakmica je polufinale, u kojem očekujemo Vukove – rekao je mladi centar Jagodinaca.

Nikola Petrović, lajnbeker Black Hornetsa, istakao je da je uspeh njegovog tima rezultat redovnih treninga i posvećenosti.

– Ceo tim je bio odličan. Treneri na čelu s Brankom Đurišićem svoj su posao odradili profesionalno, uprava kluba nam je obezbedila sve uslove. Spremaćemo se za polufinale još bolje – izjavio je Nikola Petrović.

KRETANJE REZULTATA

00 : 08 – trčanje 35 jardi, Aleksandar Milenković; Milenković za 2
00 : 14 – trčanje 50 jardi, Strahinja Jevremović; neuspešno pretvaranje
00 : 22 – pas 3 jarde, Milenković za Stanislava Pavlovića; Nikola Petrović za 2
00 : 28 – pas 38 jardi, Nemanja Milanović za Dejana Srećkovića; neuspešno pretvaranje
00 : 36 – presečen pas za TD, 20 jardi, Srećković; Milanković za 2
00 : 44 – trčanje 3 jarde, Radosavljević; Radosavljević za 2
00 : 50 – trčanje 11 jardi, Milanović; neuspešno pretvaranje

„Stršljenovi” i drugoplasirana ekipa Pastuvi iz Požarevca u polufinalu će odmeriti snage s nekom od ekipa iz grupe „Sever”, u kojoj se rasplet očekuje narednog vikenda nakon duela između Meridian Indiansa i Forestlandersa.