7. kolo PLS: Legionaries (SM) vs GAT Dukes (NS)

1297

Poslednji meč ligaškog dela prvenstva u „Sport klub” Prvoj ligi Srbije odigraće se u Sremskoj Mitrovici, gde će se sastati ekipe Sirmium Legionaries i GAT Dukes.

Ova utakmica, osim atraktivnih protivnika koji će sigurno privući veliki broj gledalaca, nema takmičarski značaj. „Vojvode” iz Novog Sada, još uvek aktuelni prvaci države, obezbedile su mesto u plej-ofu kao trećeplasirani tim. „Legionari” pak nisu uspeli da izbore to mesto jer su u prošlom kolu izgubili od Blue Dragonsa, obezbedivši tako 6. mesto u prvenstvu i naravno još jednu prvoligašku sezonu.

Glavni trener i defanzivni koordinator „Legionara” Darko Šimleša rekao je da će se njegova ekipa potruditi da odigra dobru utakmicu te da pred svojim navijačima ostavi što bolji utisak.

– U goste nam dolazi prošlogodišnji šampion, ekipa koja i ove godine ima iste ambicije, pa nam ne nedostaje motiva. Iako za nas ova utakmica nema neki rezultatski značaj, potrudićemo se da odigramo dobru utakmicu, da se nadigravamo i da pred svojim navijačima ostavimo što bolji utisak. Svesni smo kvaliteta protivnika, ali smo spremni da dobro odigramo i da pokušamo da dođemo do još jedne pobede u ovoj sezoni – izjavio je Šimleša koji je na kraju pozvao navijače da ispune tribine stadiona kako bi u što lepšoj slici završili ovu sezonu.

Utakmica će se odigrati u nedelju 19. juna na stadionu FK „Radnički”, a početni udarac biće izveden u 16.00 sati.