Treća liga Srbije (Sever): „Wild Dogs” (NS) vs „Vidre” (BČ)

2447

Odloženi meč 3. kola Treće lige Srbije (grupa Sever) između KAF „Wild Dogs” iz Novog Sada i KAF „Vidre” iz Bečeja odigraće se u nedelju 22. maja.

Tek jedna pobeda i jedna odigrana utakmica, i to u 1. kolu protiv „Hawksa” iz Obrenovca, definitivno ne oslikava prave mogućnosti novosadske ekipe koja će posle gotovo mesec i po dana odigrati svoj drugi prvenstveni meč.

S druge strane, iskustvo nije na strani debitanata iz Bečeja, budući da igraju svoju prvu sezonu, a u prva dva susreta ubeležili su neslavan rezultat protiv „Knightsa” iz Kleka, te „Hawksa” iz Obrenovca.

Ipak, prema ranijim navodima, interes kluba je da tokom ove sezone stekne što više iskustva, odigra što više utakmica te što bolje uigrava ekipu.

Wild_Dogs_Vidre_2016_najava

Glavni trener „Wild Dogsa” Vuk Todorović ističe da su „Vidre” tim koji je pokazao da je u stanju da brzo otkloni ’fudbalske dečje bolesti’, ne krijući spremnost svojih igrača.

– „Vidre” dočekujemo u prijateljskoj atmosferi. Oni su mlada ekipa koja je pokazala da je u stanju da brzo otkloni fudbalske dečje bolesti. Naši igrači su spremni za novi izazov u okviru lige i prvu utakmicu na domaćem terenu. Kao i uvek idemo na pobedu, očekujemo dobru utakmicu – izjavio je Todorović.

Novosađani će prvi put ove sezone igrati pred domaćom publikom, te su sve okolnosti u svrhu preuzimanja uloge favorita, na njihovoj strani.

Utakmica će se odigrati na stadionu „Wild Dogs Kennel” (Manjež) u blizini Novosadskog sajma, a početak meča je u 15.00 sati.