Pionirska fleg liga (U15): Turniri u sve tri grupe 21. i 22. maja

1504

Grupna faza takmičenja Pionirske fleg lige privodi se kraju, a kako je završnica blizu, i termini odigravanja se ustaljuju. Predstojećeg vikenda odigraće se treći po redu turniri u grupama Sever i Jug, dok će u Centru treći vikend zaredom dečaci i devojčice uzrasta do 15 godina izaći na teren i odigrati četvrti turnir.

Grupa Sever

Domaćin trećeg turnira je ekipa „Sirmium Legionaries” koji će na stadionu „25. maj” dočekati suparnike iz Inđije, Sombora i Kikinde.

Lideri u ovoj grupi su „Meridian Indiansi” iz Inđije koji, u šampionskom maniru kao branioci titule, do sada ne znaju za poraz. „Celtis” iz Sombora i „Mammoths” iz Kikinde su na deobi 2. mesta, dok će „Legionari” upravo na ’domaćij travi’ imati lepu priliku da upišu prve bodove.

Turnir će se odigrati u nedelju 22. maja od 13.00 časova.

Grupa Centar

Najbrojnija grupa u ovom takmičenju je ova, tzv. beogradska. „Pirati” proteklog vikenda u direktnom okršaju s „SBB Vukovima” izbili na 1. mesto, no budući da su u ovom kolu slobodni, izvesno je da će se situacija na tabeli malo izmeniti.

Domaćin je obrenovačka ekipa „Hawks” koja će u nedelju 22. maja od 11.00 časova ugostiti ekipe „Blue Dragons” i „SBB Vukove” iz Beograda te „Forestlanders” iz Mladenovca.

Grupa Centar

I na Jugu se očekuje jasnija situacija, pošto Jagodina bude organizovala ovaj treći turnir, u okviru kojeg će „Black Hornets” odmeriti snage s ekipama iz Bora, Kraljeva i Kragujevca.

Kraljevački „Royal Crowns” je trijumfovao na prethodna dva turnira te se stoga trenutno nalaze na čelu tabele, no ’za vrat im dišu’ domaćini i kragujevački „Wild Boarsi”. Koliko će „Golden Bearsi” iz Bora uspeti da odole svojim rivalima, biće poznato u subotu 21. maja.

Turnir će se odigrati na terenu FK „Trnava” i počinje u 12.00 sati.