Pionirska fleg liga (U15): Drugi turniri u grupama „Sever” i „Centar”

1171

Drugi turniri Pionirske fleg lige Srbije (U15) održaće se u okviru grupa Sever i Centar u nedelju 24. aprila. Drugi turnir grupe Jug odložen je za vikend 7/8. maja.

Domaćin drugog turnira grupe Sever je Sombor i ekipa „Celtis”. Pored domaćina, na turniru učestvuju još i „Indiansi”, „Legionari” i „Mammothsi”, a takmičenje će se održati na terenu gradskog stadiona u Somboru od 15.00 sati.

Podsetimo, „Indiansi” su trijumfovali na prvom turniru održanom u Kikindi. Drugo mesto zauzela je ekipe „Celtis” iz Sombora s dve pobede, treći su bili Kikinđani s jednom, dok je ekipa iz Sremske Mitrovice turnir završila bez ijedne pobede.

Drugi turnir grupe Centar održava se u Zemunu, takođe u nedelju 24. aprila od 15.00 časova, na terenu OŠ „Sutjeska”. Osim domaćih „Pirata”, takmičiće se „Vukovi” i „Hawksi”,„Blue Dragonsi” će biti slobodni, dok će „Forestlandersi” iz Mladenovca imati svoj takmičarski debi u ovoj sezoni.

Podsećamo da je ishod prvog turnira u okviru Centar završen u korist „Vukova”, koji su ostvarili tri pobede. Na 2. mestu su se našli „Pirati” iz Zemuna, 3. mesto pripalo je ekipi iz Obrenovca, dok su se na 4. mestu našli domaćini „Blue Dragonsi”.

Pobednici grupa, a nakon ukupno odigranih pet turnira grupe Centar, odnosno četiri turnira za grupe Sever i Jug, sastaće se na finalnom turniru koji je predviđen da se održi 18/19. juna, i boriće se za naslov držanog prvaka u ovoj kategoriji.