SAAF na 4. međunarodnom sajmu sporta

769

Na Beogradskom sajmu će se od 27. do 29. novembra održati četvrti Međunarodni sajam sporta, pod radnim nazivom “Sportska strana Srbije – Susret šampiona”, na kojem će mesto na jednom od štandova zauzeti i prezentacija američkog fudbala. Svečano otvaranje je zakazano za petak od 12 časova, kada će minister omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić, proslavljeni srpski vaterpolo reprezentativac i osvajač brojnih evropskih i svetskih odličja.  Ulaz na četvrti međunarodni sajam sporta je besplatan.

Na sajmu će biti organizovan niz edukativnih programa, a pored Srpske asocijacije američkog fudbala, učestvovaće brojni granski i teritorijalni savezi, koji će predstaviti programe i aktivnosti namenjene kako sportistima, tako i  svim ljubiteljima sporta.

Posetiocima organizatori obećavaju druženje sa vrhunskim sportistima, učestvovanje u raznovrsnim sportskim aktivnostima i nadmetanjima, brojna predavanja iz oblasti sporta.

Sajam će biti organizovan u hali 1, a održava se, kao i ranijih godina, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta. Ovoj za za sport i sportske radnike manifestaciji od velike važnosti, prisustvovaće brojni sportski prijatelji, sponzori i proizvođači sportske opreme.

Tokom sajma, stipendisti Srpske asocijacije američkog fudbala učestvovaće na antidoping seminaru.

Srpska asocijacija američkog fudbala će imati svoj poseban štand, a drugog dana sajma, u subotu 28.11.2014. godine, od 12,50 časova, na velikom terenu,  biće održana i demonstracija, na kojoj će se američki fudbal predstaviti kao sport. Zato pozivamo sve ljubitelje američkog fudbala, koji budu u prilici, da dođu i obiđu štand američkog fudbala, a naročito pomenutu demonstraciju sporta u subotu, od 12,50 časova.