MVP Stevanović: „Sve vreme smo verovali u titulu“

1298

Za najboljeg igrača finala Juniorske lige Srbije, proglašen je Aleksa Stevanović, kapiten šampiona, Kragujevac Wild Boarsa.

Pored toga što je kao glavna hvatačka opcija poentirao na svih sedam utakmica i uhvatio osam tačdaunova, Stevanović je izuzetno zapaženu ulogu imao i u defanzivi, na poziciji lajnbekera.

– Ušli smo u ovu sezonu jako spremni i sa zacrtanim ciljem da postanemo šampioni. Bili smo veoma motivisani i ništa nas nije moglo zaustaviti na tom putu ka peharu za prvo mesto – smatra Stevanović.

ojbkejj1 copy

Finale je po svemu viđenom bilo vredno okršaja dva najbolja tima u Srbiji ove godine. Uprkos lošim vremenskim uslovima bilo je atraktivnih poteza, preokreta, neizvesnosti, uzbuđenja…

– Što se tiče finala, sa mnom se slažu mnogi saigrači da je to bila jedna od naših najboljih utakmica u životu. Protivnici su bili veoma jaki, spremni i isto motivisani kao i mi, ali mislim da je presudilo to što ih je bilo nešto manje od nas. Pošto smo izgubili jednog člana naše ekipe, koji nam je bio kao brat, Pavla Škrkića, pobeda u finalu mi je od prevelike važnosti i to ne može rečima da se opiše – kazao je Stevanović.

Kapiten juniorske reprezentacije Srbije istakao je da bez svojih saigrača ne bi mogao da osvoji priznanje za najboljeg igrača.

– Nisam verovao da mogu da postanem MVP, ali tek kada sam dobio priznanje, shvatio sam da uz ovakav tim mogu sve. Nastavljam još jače i spremam se za seniorsku sezonu – zaključio je Stevanović.