JLS Sever: Rasplet ili zaplet?

873

Pretposlednje, šesto kolo Juniorske lige Srbije grupa „Sever“, koje bi moglo da donese rasplet, ali i veliki zaplet, na programu je u nedelju.

Posle pobede u derbiju kola nad Legionarima (21:6), Kikinda Mammothsi su se osamili na vrhu tabele, a do kraja ligaškog dela im predstoje još dva velika izazova. Prvi ih očekuje u nedelju, od 13 sati, na terenu OŠ „Jovan Popović“, u Inđiji, gde će se suprotstaviti domaćim Indiansima, koji posle poraza od Legionara i SBB Vukova žele da sačuvaju makar teoretske šanse za plej-of.

– Proteklog vikenda smo pokazali da smo ozbiljni kandidati za titulu. Utakmica protiv Inđije će biti još jedna u nizu igranja vikend za vikendom. Podatak da smo najefikasniji napad i odbrana daju nam podsticaj da tako ostane i posle ove utakmice. Nadam se lepom vremenu i naravno pobedi – rekao je Branislav Fekete, glavni trener Mamuta i reprezentativac Srbije.

Porazom u Kikindi, Sirmium Legionariesi su zakomplikovali sebi situaciju, ali i dalje imaju situaciju u svojim rukama, bar što se druge pozicije tiče. Na ruku im ide i to što su prebrodili mečeve sa konkurentima za plej-of, a preostali su im dueli sa timovima iz donjeg dela tabele, Pančevo Panthersima i Pirate Dragonsima. Pantere dočekuju u nedelju, od 14 sati, na stadionu „25. maj“.

U poslednjem meču dana SBB Vukovi Beograd će ugostiti Novi Sad Wild Dogse, u 15 časova, na terenu BRK na Adi Ciganliji. U slučaju pobede u ovom duelu, Beograđani će imati šansu da se za plasman u doigravanje bore u direktnom duelu poslednjeg kola u Kikindi.

Slobodni su Pirate Dragonsi.