PLS: Ratnici love Pantere

675

U zaostalom susretu četvrtog kola Sportklub Prve lige Srbije, Čačak Angel Warriorsi ugostiće Pančevo Pantherse, u subotu, od 16 sati, na pomoćnom terenu stadiona FK Borac.

Ratnici u povratničkoj sezoni nisu osetili ukus pobede, baš kao ni Sirmium Legionari, sa kojima će u sledećem kolu odlučivati ko će direktno ispasti iz lige, dok Panteri pokušavaju da se vrate u borbu za plej-of.

Pančevcima je malo nedostajalo da iznenade favorizovane beogradske Vukove na svom terenu, ali ih je promašeni šut za ekstra poen koštao produžetka (13:14).

– Velike organizacione probleme nam je izazvalo pomeranje ove utakmice, tako da smo sada u situaciji da u narednih šest nedelja igramo utakmicu za utakmicom. To svakako nije opravdanje, jer smo fizički spremni i putujemo u Čačak sa namerom da pobedimo i ostanemo u trci za plej-of. Sa ekipom iz Čačka smo u prošlosti igrali nekoliko uzbudljvih utakmica, ali oni su tada imali iskusniji kadar i svakako više igrača. Poštujemo njihovu školu mlađih kategorija, koje je, siguran sam, u ovoj seniorskoj sezoni preuzela na sebe breme borbe za opstanak u Prvoj ligi. Mi se za ovu utakmicu, kao i za svaku drugu, spremamo kao da je finale lige u pitanju i očekujemo pozitivan ishod – rekao je Ivan Kosanović, predsednik Pantera.