PLS: Samjuel jedini sačuvao status lidera, Vojvode u naletu

518

Posle nekompletnog četvrtog kola, na vrhu statističke liste Sportklub Prve lige Srbije, došlo je do nekoliko promena.

Prvu poziciju jedini je uspeo da sačuva raningbek Imperatora Ričard Samjuel, koji je i pored manjka od jedne utakmice (meč Imperatori – Panthers registrovan rezultatom 35:0) i odigranog teškog meča sa Vukovima, sačuvao prednost u odnosu na uzdanicu Wild Boarsa Džejmsa Lengforda.

Na poziciji kvoterbeka, posle nekoliko nedelja na vrhu, Pet Rajli iz Legionara, morao je da prepusti prvu poziciju odličnom Vojvodi Aleksander Mekkinu. Zapravo, on je pao na četvrto mesto, jer ga je pretekao i vođa napada Indijansa Tajrel Vest, kao i kvoterbek Divljih veprova Stefan Stefanović.

Zablistao je hvatač Vojvoda Vilijem Pauel, koji je preuzeo lidersku poziciju među vajdrisiverima, a za vratom mu dišu dvojica Indiansa odlični Stefan Borković i Goran Zec.

Lajnbeker Divljih veprova Predrag Šćekić sa 17 teklova zauzeo je lidersku poziciju u toj kategodiji, a prati ga saigrač sejfti Đorđe Petrović, kao i defanzivni linijaš Indijansa Džordan Kiket, sa po 15 obaranja.

Sa po tri seka vode Aleksandar Doder (Dukes) i Predrag Mladenović (Imperatori), dok po dve intersepcije imaju Ivan Nedeljković (Vukovi), Stefan Mitrović (Angel Warriors) i Ričard Samjuel (Imperatori).

Od ovog kola, po prvi put je objavljujemo i statistike isforsiranih i pokupljenih famblova, ali tu još nema izrazitih lidera, obzirom da posle četiri kola niko nije imao više od dve stavke u ovim kategorijama.

Statistika 4. kolo 1 Statistika 4. kolo 2