Vukovi dočekuju Imperatore

627

Zaostala utakmica 4. kola Sportklub Prve lige Srbije, između SBB Vukova iz Beograda i Imperatora iz Niša odigraće se u nedelju od 16 časova na Adi Cigalniji. Aktuelni šampioni Srbije dočekaće Nišlije oslabljeni za nekoliko igrača koji su u ulozi trenera juniorske reprezentacije krenuli put Francuske, ali i dalje sa ulogom favorita na svom terenu.

Aleksandar Stanković, član ofanzivne linije Vukova je istakao:

– Očekujem da maksimalno skoncentrisano uđemo u meč sa Nišlijama. Isravljali smo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama i ne smemo im dati prostora za nadu, jer su oni već pokazali ozbiljan pristup o ovoj sezoni.

Nadovezao se Nikola Simović, novi hvatač Vukova u ovoj sezoni:

– Posle puta u Istanbul i teške utakmice tamo, svu pažnju usmeravamo na domaće prvenstvo. Želećemo da nametnemo naš ritam igre, uprkos tome što smo oslabljeni na nekoliko pozicija. Mislim da smo spremni i da će Ada ostati neosvojena.

Defanzivni end Nišlija Predrag Mladenović najavljuje da Imperatori traže svoju šansu na Adi.

– Predstojeća utakmica sa Vukovima nam je najbitnija u sezoni, kao uostalom i svaka sledeća koju igramo, jer nam može doneti bodove koji će nam biti ključni za plasman u  plej-of. Naravno, biće nam jako teško jer gostujemo ekipi koja je do sada ostvarila sve pobede u sezoni. Tražićemo naše šanse u napadu, koji je bio odličan u prethodna dva duela. Bez obzira što nismo favoriti u ovom duelu, nećemo ući u meč spuštenog garda, i ako budemo igrali na visokom nivou, mislim da nas,  kao i u našem poslednjem međusobnom susretu u polufinalu plej-ofa prošle godine, očekuje veoma uzbudljiva i neizvesna utakmica do samog kraja – rekao je Mladenović.