PLS: Imperatori traže popravni u Inđiji

517

Dva tima koja su doživela poraze u prvom kolu Sportklub Prve lige Srbije naći će se na megdanu na stadionu FK “Hajduk” u Beški, gde će Inđija Indiansi ugostiti Imperatore iz Niša, sa početkom od 14 časova.

Ova dva tima, koja su u istoriji odigrala nekoliko vrlo zanimljivih i neizvesnih duela, razvijajući međusobno sportsko rivalstvo, i prošle sezone su pružili pravu poslasticu za ljubitelje američkog fudbala. Tada su Nišlije slavile u Inđiji rezultatom 28:21, a ostaće upamćeni dueli u borbi za elitu pre dve godine, kada je tim sa “južne pruge” bio uspešniji zbog boljeg poen količnika iz dva duela.

Imperatori su u prvom kolu poraženi na svom terenu od Pančevo Panthersa 37:16, ali taj meč još nije registrovan dok se ne reši po žalbi uloženoj posle utakmice, pa su oba tima bez skora posle prvog kola.

– Indiansi su nam uvek bili nezgodan protivnik. Odlikuje ih jaka odbrana i dobar napad trčanjem, te vidno pojačani sa nekoliko importa pokazuju ozbiljan pristup novoj sezoni. Što se nas tiče, pretrpeli smo ozbiljan poraz na startu šampionata, koji nam je ukazao na neke vlastite nedostatke, koje nismo primetili na vreme. Ostaje nam da u Inđiji pokažemo da li smo naučili lekciju – rekao je Jovica Jović, glavni trener Imperatora.