Krune uručile poklone bolesnoj deci

846

I ovog decembra, pred Božićne i Novogodišnje praznike, sportisti Kraljevskih kruna su, doneli poklone bolesnoj deci u kraljevačkoj bolnici.

U okviru, sada već tradicionalne, Božićne humanitarne akcije igrači Kraljevskog kluba američkog fudbala su u petak posetili pacijente Dečijeg odeljenja, odeljenja Dečije hirurgije i Ušnog odeljenja, kraljevačke bolnice. Sportisti ovog kluba su došli sa namerom da ulepšaju praznike deci koja zbog bolesti neće moći da provedu Božić i Novu godinu sa svojim porodicama.  Krune su darivale bolesne mališane Božićnim paketićima, koje je klub uspeo da obezbedi kao donaciju, zahvaljujući dobrim i humanim ljudima. Pored toga deca su imala priliku da uživaju i u priredbi koju su izveli učenici Medicinske škole.

Tom prilikom Dušan Radojević, igrač seniorskog tima je rekao:

– Nadam se da smo obradovali bolesne mališane sa paketićima koji sadrže pored igračaka i slatkiša i garederobu. Verujem da smo na ovaj način predstojeće praznike učinili lepšim i bar malo olakšali lečenje bolesnoj deci.

Kraljevske krune, pored primarnih sportskih aktivnosti redovno su na usluzi zajednici kao klub koji sprovodi humanitarne i dobrotvorne aktivnosti, od kojih je darivanje bolesne dece u Opštoj bolnici „Studenica“ postala redovna.

Krune i Bolesna deca3 copy