Šesti Trofej Beograda najmasovniji do sada

750

Šesti tradicionalni „Trofej Beograda“, turnir u flegu kojim se završava takmičarska godina, odigraće se 27. decembra u Mladenovcu, u Sportskom centru “Mladenovac“, sa početkom od 9 časova.

Preba broju prijavljenih ekipa, ovogodišnji „Trofej Beograda“ biće najmasovniji je u istoriji ovog turnira, a čak 15 ekipa nastupiće u Mladenovcu. Podeljeni u četiri grupe, koje su prema rečima organizatora dirigovane po geografskoj udaljenosti klubova od mesta odigravanja, prvaci grupa izboriće plasman u polufinale.

Grupe Trofej Beograda 2014

Organizator se potrudio da obezbedi i nagradni fond, po kojem je obezbeđeno po 10 majica za igrače svake ekipe (ekipe mogu da povedu i više igrača, ali je 10 majica obezbeđeno), diplome za sve učesnike, dok najvrednije nagrade slede finalistima. Osvajač turnira dobija komplet youth opreme, dok će drugoplasirani dobiti loptu za američki fudbal.

Najviše uspeha na prethodnim turnirima imaju Sirmium Legionari, koji su „Trofej Beograda“ osvajali tri puta (2009-2011), dok su po jednom trijumfovali Kraljevo Royal Crownsi (2012) i branioci titule Kragujevac Wild Boarsi (2013).

Satnica - Trofej Beograda 2014