Vukovi vratili Tonija Vašingtona

559

Aktuelni šampioni Srbije, ekipa SBB Vukovi iz Beograda, objavila je na zvaničnom sajtu da je dogovorena saradnja sa prvim importom za narednu sezonu, a radi se o Toniju Vašingtonu. Njemu će naredna sezona biti treća u Vukovima.

U protekle dve godine Toni je igrao na pozicijama hvatača, kao i kick i punt returnera dok je u najbitnijim utakmicama ulazio i na pozicije defanzivnog beka. U prethodnoj sezoni, Vašington je zabeležio ukupno 9 tačdaunova (8 hvatanjem, jedan trčanjem), po čemu je bio treći najefikasniji igrač Vukova, posle kvoterbekova Lukića i Rateforda, pa je uprava kluba želela da ga vrati nazad.

Među članovima “čopora sa Ade”, ostalo je u sećanju finale Lige šampiona, kada je u Parizu igrao i u odbrani i u napadu sa iščašenim ramenom i slomljenim prstom. Nažalost tu utakmicu Vukovi su izgubili u poslednjih 20 sekundi i kako sam Toni kaže to mu je bio i najveći motiv za povratak, jer želi titulu u Ligi šampiona.

– Drago mi je da sve vraćam u Beograd. To je mesto koje dobro znam i volim. Srećan sam što se vraćam medju prijatelje na terenu i drago mi je što imam blizak odnos sa svima u Vukovima, jedva čekam novu sezonu – istakao je Vašington.