JLS SEVER: Legionari lako sa Panterima

643

Sirmium Legionaries – Pančevo Panthers 33:0 (14:0, 13:0, 0:0, 6:0)

Stadion 25. maj. Gledalaca: oko 300.
Kretanje rezultata:

7:0 Miroslav Simić vraćanje kik ofa 85 jardi, Simić uspešan PAT.
14:0 Stefan Simanić vraćanje intersepcije 20 jardi, Simić uspešan PAT.
21:0 Pavle Nešković pas 15 jardi ka Milanu Milanoviću, Simić uspešan PAT.
27:0 Luka Hovanec trčanje 15 jardi, neuspešan PAT.
33:0 Nešković pas ka Darku Dumančiću 18 jardi, neuspešno pretvaranje.

Bez većih problema, Sirmium Legionari došli su do nove pobede u okviru Juniorske lige Srbije. Ovog puta pali su Pančevo Panthersi, koji su na stadionu “25. maj” savladani rezultatom 33:0.

U prvoj deonici Sremcima nije ni bilo potrebno da poentiraju iz napada, a da već na svom kontu imaju veliku prednost. Otvaranje utakmice bilo je efikasno zahvaljujući specijalnom timu i odbrani, koji su vraćanjem kikofa Miroslava Simića i intersepcije Stefana Simanića doneli Legionarima uvodnu prednost 14:0.

Već tada je bilo izvesno da će se iznenađenje teško dogoditi, a druga deonica je samo potvrdila najavljeno u prvoj. Kvoterbek Pavle Nešković je sa end zonom spojio Milana Milanovića, da bi zatim i Luka Hovanec trčanjem uvećao prednost.

Nije bilo potrebe da se punim gasom igra cela utakmica, pa je do kraja viđen još samo jedan tačdaun i to onaj u poslednjoj deonici. Nešković je još jednom precizno uposlio svog hvatača, ovog puta je meta bio Darko Dumančić, koji je i poslednji na utakmici stigao do end zone sa loptom.