YOUTH: Neizvesno samo u Čačku

604

Pred poslednje kolo grupne faze Youth lige Srbije, koje je na programu predstojećeg vikenda, sve je poznato osim pozicije sa koje će Čačak Angel Warriorsi i Kragujevac Wild Boarsi ući na polufinalni turnir.

Naime, Anđeoski ratnici i Divlji veprovi trenutno su izjednačeni na tabeli grupe „B“, sa skorom 3-1, a oba tima po jednom su slavila u međusobnim susretima, pa će odluka pasti na turniru u Čačku, u nedelju od 11 sati, na stadionu „Mladost“. Požarevac Pastuvi su do sada upisali sva četiri poraza, pa su izgubili sve šanse da se nađu u narednoj rundi.

Sa druge strane, u preostale dve grupe nema nepoznanica. U diviziji „A“ otpisani Lazarevac Sabersi (0-4), ugostiće maksimalne beogradske Vukovi (4-0) i drugoplasirane Inđija Indianse (2-2) i pokušati bar da upišu prve bodove. Turnir je na programu u nedelju od 13 časova, na stadionu sa veštačkom travom FK Kolubara.

Ista situacija je i u grupi „C“, koja se igra u subotu, od 11 sati, na stadionu „Majur“ u Jagodini, u organizaciji Strawberry Celtsa. Oba jagodinska sastava obezbedila su mesta u polufinalu, dok Bor Golden Bearsi (0-4) igraju za častan oproštaj. Black Hornetsi su zacementirali prvo mesto (4-0), a Celtsi su drugi (2-2).