SAAF i ambasada SAD pozivaju u pomoć Obrenovcu

736

Američka ambasada u Beogradu, zajedno sa B92, organizovaće u ponedeljak, 16. juna, akciju raščišćavanja terena, najverovatnije u Obrenovcu. U cilju pomoći i solidarnosti sa ljudima iz ovog grada, koji je jedan od najteže pogođenih gradova u Srbiji, Ambasada SAD je izrazila nadu da bi akciji mogli da se pridruže i članovi Srpske asocijacije američkog fudbala, kao jedne od najangažovanijih u pružanju pomoći tokom najtežih dana poplava.

Iz tog razloga, a kako bismo u našim mogućnostima, još jednom izašli u susret i pomogli unesrećenima tokom prirodne katastrofe, Srpska asocijacija američkog fudbala poziva sve zainteresovane članove klubova, trenere, sudije da se odazovu na ovaj apel. Ambasada SAD je organizovala prevoz autobusom, koji će krenuti najkasnije u ponedeljak u 7.00 časova.

Zamišljeno je da se prijavljeni angažuju u poludnevnoj akciji, kako bi se na taj način izbegle vrućine koje vladaju ovih dana u Srbiji, a za sve koji se odazovu biće obezbeđene rukavice i kombinezone coveralls. Ko je u mogućnosti, dobro bi bilo da ponese lopate sa sobom. Povratak je planiran oko podneva.