Mihailo Josović MVP petog kola Superlige

742

Po mišljenju trenera pobedničke ekipe iz derbija do ovog kola jedina dva neporažena tima, SBB Vukova i niških Imperatora, za MVP-a petog kola Sportklub Superlige proglašen je trkač Beograđana, Mihailo Josović.

Reprezentativni raninbek je nezaustavljivo pomerao lance, a dobru partiju, u kojoj je njegov tim ubedljivo slavio sa 49:0 i tako zacementirao prvu poziciju, krunisao je sa dva tačdauna.

– Dva uzastopna poraza, od Ljubljane i Kragujevca, drastično su uticala na promenu mentaliteta svih u ekipi. Ponovo smo počeli da ličimo na tim koji nema milosti, što smo i pokazali u duelu sa Imperatorima. Nameravamo da takav pristup i igru zadržimo do kraja sezone, u svim takmičenjima u kojima budemo igrali. Kakvo je trenutno stanje u Superligi, ako ne bude nekih iznenađenja, najverovatnije ćemo se sa Nišlijama sresti i u polufinalu domaćeg šampionata, pa ćemo se verovatno ponovo videti na terenu – smatra Josović.

Jednom od najboljih trkača ova nagrada nije strana, jer je i ranije dobijao priznanja za najkorisnijeg igrača utakmica raznih domaćih i međunarodnih takmičenja, kako u klupskom, tako i reprezentativnom dresu.

Nije mi prvi put da sam dobio nagradu MVP, nadam se da nije ni poslednji. Sigurno je da je uvek neopisiv osećaj kada vidite svoje ime pored ta tri slova – MVP – zaključio je Josović.