Arena 20 časova, prikupljanje pomoći za Lazarevac i Obrenovac

1423

Srpska asocijacija američkog fudbala, organizovaće večeras od 20 časova, na parkingu ispred beogradske „Arene“, prikupljanje pomoći za ugrožene u Lazarevcu i Obrenovcu. Pomoć će biti namenjena za igrače i porodice klubova u tim gradovima, Lazarevac Sabersima i Obrenovac Hawks, ali i za sve druge ljude u tim gradovima kojima pomoć bude neophodna.

Zato pozivamo sve igrače, trenere, funkcionere klubova, sve ljubitelje američkog fudbala i posetioce zvaničnog sajta SAAF ili facebook strane SAAF, da se odazovu na ovaj apel i u 20 časova donesu pomoć, ukoliko su u mogućnosti.

Pre svega je neophodna voda za piće, mleko, hrana (u konzervama) i odeća za bebe, decu i odrasle, sredstva za higijenu (sapuni, šamponi i drugo), kao i dizel gorivo za agregate. Srpska asocijacija američkog fudbala organizovala je tri terenska vozila (džipa), kojima će pomoć biti dostavljena u Lazarevac i Obrenovac.

Molimo vas da se u što većem broju odazovete ovoj akciji, kako bismo svi zajedno pomogli ugrožene u ova dva grada, a pre svega našli se u nevolji članovima naše zajednice američkog fudbala.

Dakle, parking ispred beogradske “Arena”, 20 časova! Pomoć će biti iste večeri dopremljena u pomenuta dva grada, a akcijom će rukovoditi predsednik SAAF Rade Rakočević.

Podsećamo vas da pomoć možete pružiti i putem slanja sms poruke, za sve operatere, na broj 1003. Poruka košta 100 dinara i biće upućena u fond za pomoć ugroženima.