NFL Game Pass za razvoj AF u Srbiji

1399

Gledaj NFL utakmice i istovremeno pomaži razvoj američkog fudbala u Srbiji. Svakom dobronamernom ljubitelju ovog sporta u našoj zemlji, sigurno će biti zanimljiva ova opcija. 

Upravni odbor Srpske asocijacije američkog fudbala, potvrdio je saradnju sa NFL Game Pass-om, jednim od sponzora nedavno završenog Prvenstva Evrope B grupe, održanog u Milanu. Posle promotivnog perioda i besplatnog pristupa NFL Game Pass-u u periodu tokom kontinentalnog šampionata (od 30. avgusta do 7. septembra), prihvaćena je predložena saradnja od koje će korist imati celokupna populacija koja se bavi američkim fudbalom u Srbiji.

Naime, dogovoreno je da se od svake prodaje NFL Game Passa, koja se izvrši registracijom i plaćanjem preko našeg zvaničnog sajta, tačnije preko banera na naslovnoj strani sajta , izvrši povraćaj novčanih sredstava Srpskoj asocijaciji američkog fudbala u iznosu od 25% od cene kupljenog paketa.

 

Na taj način, pored toga što će uživati praćenjem najbolje utakmice, svako od ljubitelja američkog fudbala biće u situaciji da posredno pomaže razvoj ovog sporta u našoj zemlji, jer će sredstva koja se budu vratila u Srbiju biti korišćena za razvoj juniorskih i youth programa.

Kao što stoji na zvaničnoj prezentaciji NFL Game Passa, u najpovoljnijem paketu za 199,99 dolara (oko 150 eura), možete uživati u 256 utakmica regularne sezone, 10 utakmica NFL plej ofa, kao i u finalnoj NFL svetkovini – Super Bowlu! U cenu je uključena i NFL Network (24/7 pristupa programu na oficijelnom NFL kanalu), kao i NFL RedZone (prikaz svi tačdaunova tokom vikenda), ali i arhivirane utakmice iz sezona 2009-2012. godine.

Postoji i ponuda po kojoj za 129,99 dolara (oko 97 evra) možete gledati preostale utakmice regularnog dela NFL šampionata, dok za 99,99 dolara (74 evra) možete pratiti vaš omiljeni tim tokom utakmica regularnog dela sezone. Ukoliko želite da kupite NFL Game Pass i gledate sve mečeve tokom 7 dana, to će vas koštati 14,99 dolara (oko 11 evra).

Zato, zarad pomoći najmlađima i zajedničkom ulaganju u budućnost američkogfudbala u Srbiji, sve zainteresovane pozivamo da NFL Game Pass kupe preko banera na našem zvaničnom sajtu.