Besplatan „NFL Game Pass“

1235

Učešće reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu B grupe u Milanu omogućilo je ljubiteljima američkog fudbala u našoj zemlji besplatan pristup „NFL Game Pass-u“, u vreme trajanja šampionata.

U promotivnom periodu do 7. septembra, zainteresovani će moći da gledaju arhivirane utakmice iz prethodnih sezona, „NFL Network Live“, kao i premijeru ovogodišnje najjače lige na svetu, između aktuelnih šampiona Baltimor Ravensa i Denver Broncosa, koja je na programu u noći između četvrtka i petka (6. septembra) u 2.30 sati po našem vremenu.

Sa „NFL Game Pass-om“ fanovi mogu da gledaju sve NFL utakmice uživo ili snimke mečeva kada god to požele, putem  kompjutera, tableta, ili smartfonova. Oni takođe dobijaju i pristup „NFL Network live stream-u“ i „NFL RedZone-u“, koji sadrži sve tačdaunove iz svake utakmice uživo nedeljom. Pored toga, „NFL Game Pass“ uključuje i utakmice iz ranijih sezona, od 2009. godine, klasik Super Bowl-ove i trenerske filmove iz 22 ugla, kako bi fanovi mogli da analiziraju utakmice kao profesionalci.

Sve što je potrebno je da odete na www.nfl.com/gamepass/euro2013 ukucate promotivni kod EURO2013 i popunite neophodne podatke za kreiranje naloga.