GAME DAY 2 – Uživo zagrevanje sa stadiona Vigoreli!

1048

Reprezentacija Srbije danas od 16,30 časova igra drugi meč na Evropskom prvenstvu B grupe u Milanu, protiv nacionalnog tima Češke Republike. Naš tim u 13 časova krenuo put stadiona Vigoreli.

14,05 Naš tim je izašao na zagrevanje. Na terenu su kvoterbek Rastko Jokić i centri Mladen Stojanović i Miljan Džogazović, kao i šuterski deo ekipe i defanzivni bekovi, polako na teren pristižu i ostali igrači, posle pošto ih doktor Aleksandar Milić bandažira u svlačionici. Čehe još nismo primetili na stadionu.

14,21 Svi momci iz našeg nacionalnog tima su svesni podrške koja stiže iz Srbije. Pogledajte jedan od komentara na facebook strani, koji je postavio legendarni raningbek Sirmium Legionara Zoran Lončarević, učesnik svih dosadašnjih reprezentativnih akcija.

 

 

14,44 Svi naši reprezentativci su na terenu, osim centra Mladena Stojanovića, kvoterbeka Rastka Jokića i hvatača Filipa Nedeljkovića, Nikole Vasića, Filipa Stojanovića i trenera, svi su na sajdlajnu i vrše poslednje pripreme i podešavanje opreme… Na terenu su se pojavili i prvi Česi, za sada samo trenerski deo tima.

14,51 Svi igrači su trenutno na terenu. Uskoro kreće i zajedničko istezanje celog tima. Iako je zvanično oko 25-26 stepeni u Milanu, subjektivni osećaj je da je nešto toplije nego pre dva dana kada je Srbija igrala protiv Danske.

15,00 Na teren polako izlaze i Česi. Naši su već krenuli za zajedničkim zagrevanjem. Rad u stroju srpskih oklopnika nadgleda kondicioni trener Mitar Bajčetić.

15,06 Naš tim je krenuo sa zagrevnanjem po pozicijama. Na terenu je i Mihailo Josović, koji je doživeo distorziju zgloba u duelu sa Dancima, ali je danas spreman zahvaljujući našem svemogućem Voji Tijaniću i njegovom Bogom danom daru da namešta takve povrede.

15,10 Svi igrači Češke su trenutno na terenu. Trenutno su okupljeni oko trenera na svom sajdlajnu i kreću  laganim trkom oko svoje polovine terena sa zagrevanjem.

15,12 Dok se ostali Česi istežu, sneper, holder i kiker. Igrač sa brojem #84 upravo je pogodio dva od četiri šuta sa čak 52 jarde. Trener Šon Embri, koji sedi sa asistentom Bojanom Milićem i direktorom reprezentacije Brankom Vučinićem, je ispratio ovaj detalj.

15,36 Oba tima su se na kratko povukla sa terena, ali se vrlo brzo vraćaju. Zagrevanje još traje.

15,45 Do početka utakmice je ostalo još 45 minuta. Naš tim uvežbava trenutno pant formacije, koje su bile rak rana našeg tima u prvom meču i rezultirale sa 2 izblokirana panta.

15,50 Srpski oklopnici su završili sa zagrevanjem i povukli se u svlačionicu. Česi su još na terenu.

15,52 Česi završavaju sa zagrevanjem. Prekidamo sa izveštavanjem na ovoj vesti, a za 30-tak minuta krećemo sa prenošenjem kretanja rezultata na SLEDECEM LINKU.