GAME DAY – Uživo zagrevanje sa stadiona Vigoreli!

776

Posle poslednjih jutarnjih treninga i konsultacija uoči današnjeg meča sa Danskom, reprezentativci Srbije su na stadion Vigoreli stigli u 13 časova. Pojedinci su već od 14 časova na terenu (hvatači, defanzivni bekovi i kiker Stefan Dedić), dok su ostali to za to vreme u svlačionici vršili poslednje pripreme uoči početka zagrevanja.

U 14,35 časova, po zahtevu glavnog trenera i selektora Šona Embrija, svi su na terenu i počinje zagrevanje.

Oko 14,45 časova, Danci još nisu počeli zagrevanje, ali se na njihovom sajd lajnu nalazi njihov staff, koji “priprema teren” za njihov dolazak. Uz novinarskoj loži nalaze se dva člana njihovog stručnog štaba, koji nam rekoše da će “sa visine” da prate dešavanja, kako bi mogli da uoči ukoliko im Srbi budu pripremili nešto “pametno”.

14,50 časova, naš tim je krenuo sa zajedničkim rastrčavanjemi i istezanjem.

U 15,00 časova, sa zagrevanjem lagano počinju i Danci, na terenu ih je 15-tak (specijalni timovi i i kvoterbekovi)

15,25, svi Danci su na terenu u punom broju, 60 minuta pre početka utakmice. Naši se uveliko zagrevaju, podeljeni po pozicijama.

15,35 naši reprezentativci su završili sa zagrevanjem, povukli su se u svlačionicu. Na terenu su samo danci, koji “hvataju hladovinu” po obodu terena… Inače, trenutna temperatura u Milanu je 27 stepeni.

16,05 obe ekipe su se povukle sa terena, publika polako ulazi na stadion. Trenutno nema puno gledalaca na tribinama, oko 150.

Ostanite uz naš sajt, na našoj facebook strani pogledajte galeriju sa zagrevanja.

Za 15 minuta krećemo sa tekstualnim praćenjem dešavanja na utakmici na posebnoj vesti na našem zvaničnom sajtu.