PLS Jug: Pastuvi napadaju Medvede

708

Debitanti u Prvoj ligi Srbije grupa Jug, Avala Bor Golden Bearsi dočekuju Požarevac Pastuve, koji su pobedom službenim rezultatom (35:0) protiv Zemun Pirata prekinuli seriju poraza koja ih je pratila u prethodne dve sezone.

Sa druge strane, Borani i dalje nisu osetili ukus pobede, pa je ovo možda i najbolja prilika da to i urade.

Posle još jednog poraza, u predstojeći meč ulazimo sa gotovo juniorskom ekipom. Bez obzira na poraz u prošlom kolu nećemo puno menjati formaciju napada i trudićemo se da sa mladim igračima iznenadimo protivnika koji je zabeležio svoju prvu pobedu u prošlom kolu, službenim rezultatom. Zbog toga su njihovi igrači daleko odmornijih, tako da očekujemo silovitu igru sa njihove strane, u vidu postizanja brzih poena od samog početka. Na kraju, očekujem jako lepu i fer utakmicu naša dva „mešovita“ kluba – rekao je Danijel Miljković, ofanzivni koordinator Zlatnih medveda.

Požarevljani su konačno kompletirali svoje redove i žele da ostvare i prvu pobedu na terenu.

Protiv ekipe Bora smo do sada igrali samo u Arena takmičenju i, s obzirom da je njima ovo prva sezona u ligi, ne poznajemo ih previše. Utakmicu shvatamo ozbiljno i nadamo se pobedi, pre svega zbog iskustva u odnosu na protivnika. Mi smo od početka sezone imali dosta problema sa povredama, sada se stanje popravilo i ne možemo da računamo samo na pet-šest igrača, tako da gotovo kompletni krećemo na meč i nadamo se da ćemo pokazati ono što smo radili na treninzima – rekao je Marko Pavlović, lajnbeker i kapiten Pastuva.

Utakmica četvrtog kola PLS grupa Jug, između Zlatnih medveda i Pastuva odigraće se u nedelju od 15.30 sati, na terenu odmarališta „Savača“.