Vukovi protutnjali Pančevom

616

Pančevo Panthers – SBB Vukovi Beograd 0:44 (0:14, 0:21, 0:9, 0:0)

SC Mladost. Gledalaca: 300.

Kretanje rezultata:
0:6 Lens Krizin pas 55 jardi ka Toniju Vašingtonu, Milan Matović neuspešan PAT
0:14 Krizin pas 45 jardi ka Mihajlu Stefanoviću , Mario Lugonja pretvaranje za 2
0:21 Mihailo Josović trčanje za 4 jarda, Matović uspešan PAT
0:28 Lens Krizin trčanje za 10 jardi, Matović uspešan PAT
0:35 Josović trčanje za 10 jardi, Matović uspešan PAT
0:38 Lugonja fild gol za 24 jarda
0:44 Otašević trčanje za 5 jardi, neuspešan PAT

Aktuelni šampioni Srbije, SBB Vukovi, bez problema su slavili na gostovanju pančevačkim Panterima, nanevši im tako treći uzastopni poraz – 44:0.

Sve dileme oko pobednika „čopor sa Ade“ otklonio je već u prvom poluvremenu (35:0), a potom je malo smanjio gas u napadu, dok je u odbrani zadržao čvrstinu, ne dozvolivši proviniku nijedan poen.

Američki kvoterbek Lens Krizin sjajno je predvodio svoj tim do novog trijumfa. Najpre je u prvoj četvrtini matirao protivnika pasovima ka sunarodniku Toniju Vašingtonu i Mihajlu Stefanoviću (14:0), da bi u drugom periodu Vukovi rivala dokrajčili igrom po zemlji. Dva puta je do end zone stigao raninbek Mihailo Josović, a u međuvremenu je i sam Krizin upisao tačdaun trčanjem.

U nastavku susreta pobedu su uvećali Mario Lugonja, fild golom, i Otašević trčanjem.

Sa maksimalnih pet pobeda Vukovi su i dalje na deobi prvog mesta sa novosadskim GAT Dukesima, ali posle narednog kola na čelu kolone će ostati samo jedan, jer se upravo ovi timovi sastaju na Adi Ciganliji. Sa druge strane, Panteri su na deobi četvrtog mesta sa Imperatorima, pa još uvek imaju šansu za plej-of. U narednom kolu Pančevci gostuju kragujevačkim PBB Divljim veprovima.