Ratnici bez Ilića protiv Indiansa, vraća se Avramović

670

U derbi Prve lige Srbije – grupa Jug, koji će narednog vikenda odigrati protiv Inđija Indiansa, Anđeoski ratnici iz Čačka ući će značajno oslabljeni. Naime, pomalo nepromišljena reakcija u duelu protiv Bor Avala Golden Bearsa, koštala je isključenja vođu napada i jednog od boljih pojedinaca u odbrani Dušana Ilića, zbog čega je kažnjen jednom utakmicom neigranja.

Naime, on je zbog dve dobijene kazne zbog nesportskog ponašanja u meču u kojem nije postojala rezultatska neizvesnot stavio svoj tim u neprijatnu situaciju pred možda i najbitniji duel sezone, ali su Ratnici brzo reagovali i našli rešenje. Nisu sedeli skrštenih ruku, već su u svoje redove odmah pozvali reprezentativong kvoterbeka Đorđa Avramovića, koji je dugi niz godina vodio napad Čačana i dobro poznaje njihov sistem igre. Poslednih nekoliko dana se uigravao sa ekipom i spreman je za nedeljni meč sa Indiansima. Podsetimo, Avamović je predvodio reprezentaciju Srbije na prošle godine održanom Prvenstvu Evrope C grupe, koju je naš nacionalni tim osvojio i plasirao se u B grupu evropskih selekcija.

Na mestu fri sejftija, Ilića će zameniti još jedan povratnik Nenad Radović, jedan od iskusniji Ratnika, koji je u klubu već šest godina, a koji je pravio pauze zbog poslovnih obaveza.