Krune obradovale klince u bolnici tokom praznika (VIDEO)

991

Krune iz Kraljeva su već navikle svoje sugrađane na mnogobrojne humanitarne i aktivnosti kojima pokazuju da su društveno i socijalno odgovorni prema svom gradu i okruženju. Članovi Kraljevo Royal Crowns ovog puta su, u okviru Božićne humanitarne akcije, darovali bolesnu decu i proveli vreme tokom praznika u druženju sa njima.

Neposredno posle euforije koju sa sobom nosi proslava Nove godine, a uoči Božića, u petak 4. januara, igrači seniroskog, juniorskog i fleg/youth tima, kao i devojke iz ženskog tima, sa trenerima i predsednikom kluba posetili su Dečije odeljenje i Dečije hirurško odeljenje kraljevačke bolnice “Studenica” i družili se sa klincima, koji zbog bolesti nisu bili u prilici da provedu Božićne praznike u domovima sa svojim porodicama.

Krune su darovale bolesne mališane Božićnim paketićima, koje je klub uspeo da obezbedi kao donaciju, zahvaljujući dobrim i humanim ljudima. Osim toga, deca su imala priliku da vide i probaju lopte i kacige za američki fudbal, što im je posebno bilo interesantno.

Tom prilikom Darko Tripković, kapiten seniorskog tima i jedan od veterana ovog sporta na našim prostorima je u obraćanju medijima:

– Paletići koje smo podelili su raznovrsni i da pored igračaka i slatkiša sadrže i odevne predmete koji će koristiti deci. Krune na ovaj način, kao i mnogo puta do sada, žele da pokažu da pomognemo društvu i našem okruženju.

Duže obraćanje kapitena Kraljevčana možete pogledati u prilogu televizije “KA” :