Čačanski Ratnici uzeli juniorsku titulu

614

Čačak Angel Warriors – Pančevo Panthers 16:14 (8:0, 0:0, 0:8, 8:6)

Stadion: FK „BIP“. Gledalaca: oko 500.
Kretanje rezultata: 8:0 Dušan Ilić trčanje 7 jardi, Mihajlo Josović pretvaranje za 2 poena. 8:8 Nikola Dedić trčanje 25 jardi, uspešno pretvaranje za 2 poena. 16:8 Mihajlo Josović trčanje 3 jarde, Mihajlo Josović pretvaranje za 2 poena. 16:14 Nenad Andrejević trčanje 8 jardi, Nenad Andrejević neuspešno za 2 poena.

Novi šampioni Juniorske lige Srbije su Anđeoski ratnici iz Čačka, koji su u vrlo uzbudljivom finalu slavili pobedu nad u poslednje dve godine vladarima u okviru ove uzrasne kategorije, Pančevo Panthersima. Na taj način tim iz grada na Moravi osvojio je Trofej “Veljka Makojevića”, koji nosi ime po tragično preminulom bivšem igraču i treneru kragujevčakih  Wild Boarsa. Baš kao i prošle godine, odigran je izuzetno zanimljiv meč, ali je ovog puta tas na vagi pretegao na strani Angel Warriorsa.

Za MVP meča izabran je sasvim zasluženo, raningbek Čačana Mihajlo Josović, koji je sjajnim trčanjima predvodio svoj tim tokom celog meča, a postigao je i odlučujući tačdaun u poslednjoj deonici.

Uskoro opširnije…