JLS: Rasplet u Sremskoj Mitrovici

540

Ostala je još samo jedna dilema kada je u pitanju plasman u polufinale plej ofa Juniorske lige Srbije, koja se igra za trofej Veljka Makojevića i ona će biti razrešena u subotu od 14 časova na stadionu 25. maj u Sremskoj Mitrovici. Na megdanu će se naći Sirmium Legionari i beogradski Vukovi, dva tima sa trenutnim skorom 1-2, a pobednik duela biće i poslednji učesnik razigravanja juniorskog takmičenja.

Velika izjednačenost ekipa u diviziji “Sever” dovela je do toga da su u svakom meču odlučivale nijanse, u kojima je za dlaku najbolji bio tim iz Pančeva. Ne bi bilo nezasluženo ni da su u njihovoj koži bili Legionari ili Vukovi, a svakako će posle ovog duela u srcu Srema jedan tim za malo ostati uskraćen razigravanja.

Obzirom da su svi ostali mečevi odavno gotovi, već je poznat jedan polufinalni par. Obzirom da su Pančevo Panthersi pobedom nad Vukovima posle četiri produžetka overili prvu poziciju, njima će u goste doći Kragujevac Wild Boarsi, dok prvoplasirani sa „Juga“, Čačak Angel Warriorsi čekaju pobednika meča Legionari – Vukovi.