Ženski fleg turnir u Novom Sadu

798

Prvi ženski turnir u flegu odigraće se u Novom Sadu u subotu 29. septembra na stadionu FK “Kabel”, a učešće su, pored domaćih Hettrik Vojvotkinja, potvrdile kragujevačke Divlje Mačke, kraljevačke Kraljice, Narandžasto pleme iz Kikinde i ženska ekipa iz Bora, koja je nastala uz tamošnji muški klub Golden Bersa.

Ove ekipe će igrati na humanitarnom turniru, kojim se priključuju akciji “Bitka za bebe”, a gde svi prihodi od prodatih ulaznica idu Fondu B92. Stadion FK “Kabel” je besplatno ustupljen za ovaj događaj, a akciji su se priključili “Play media”, koja je zadužena za audio/video produkciju, kao i Gala voda.

Ulaz na stadion koštaće 100 dinara, a organizatori ovog događaja najavljuju i štandove Fonda B92, gde će, osim u fleg fudbalu, moći da uživaju u mnogobrojnim drugim zanimljivim sadržajima. Ceo događaj počinje polučasovnim programom koji će voditi koledž radio iz Džorždije, a domaći spikeri će pokušati da približe pravila ovog sporta tokom celog turnira, čiji je početak zakazan za 12 časova.