CEFL SUPERLIGA: Vukovi sa Zagrepčanima na Adi

452

U okviru 4. kola Sportklub CEFL lige, SBB Vukovi Beograd, naš jedini predstavnik u ovom regionalnom takmičenju, koje se igra već sedmu sezonu zaredom, u subotu od 15:30 na Adi Ciganliji Zagreb Pejtriotse u okviru. Vukovi brane prvo mesto na tabeli, kao i status jedine preostale neporažene ekipe.

Na potpuno suprotnoj strani nalaze se Pejtriotsi, koji u Beograd dolaze kao jedina ekipa bez pobede. Oni su od Vukova odigrali jednu utakmicu manje i imaju skor 0-2. Prva ekipa, koja ih je ove sezone savladala, bila je upravo ekipa Vukova – oni su u Zagrebu slavili 27:7 u prvom kolu ovogodišnjeg takmičenja.

Od tada se nije mnogo promenilo. SBB Vukovi su slavili i u naredna dva meča, poslednji put u neizvesnoj i napetoj završnici protiv pre dve nedelje protiv Silverhoksa.

Eventualna pobeda Pejtriotsa predstavljala bi možda i najveće iznenađenje sezone, a možda i više od toga. Pejtriotsi su druga ekipa iz Zagreba, koja u nastupa u CEFL-u, a njihov prethodnik je dve godine takmičenja završio bez pobede. Vukovi s druge strane nisu izgubili na domaćem terenu od kada nastupaju na Adi Ciganliji, niz koji je sada u šestoj godini.