PLS JUG: Indijanci žele nastavak niza

459

Posle tronedeljne pauze, Indiansi u nedelju igraju na domaćem terenu utakmicu 4. Kola Prve Lige Srbije protiv ekipe zemunskih Gorštaka. Niz od dve uzastopne pobede u prva dva kola, uz pauzu u trećem, pokušaće da bude nastavlje na isti način.

Ekipa iz Zemuna u dosadašnjem delu prvenstva nije imala vikend pauze. Zemunci su odigrali sva tri kola i zabeležili jednu pobedu i dva poraza. U 1. i 3. kolu doživeli dva teška poraza – niški „Imperatori“ su ih savladali rezultatom 0:59, dok su u poslednjoj utakmici izgubili od ekipe „Forestlanders“ iz Mladenovca (14:51). Jedinu pobedu ostvarili su u gostima, protiv Požarevljana, koji nisu uspeli da pruže jači otpor dosadašnjim protivnicima.

Pol Luis, pojačanje  „Indiansa“ u odbrani, povodom predstojećeg meča je izjavio da je veoma uzbuđen što će posle duge tri nedelje pauze i treniranja našeg tima ponovo izaći na teren.

– Svi u našem timu su zdravi i spremni za narednu utakmicu. Osećamo da smo spremni da se suočimo sa Gorštacima. Ovo bi trebalo da bude dobra utakmica za gledaoce – rekao je Pol i dodao da bi i napada i odbrana trebalo da pruže odličnu igru na terenu – Ceo tim je veoma uzbuđen i očekujemo još jednu pobedu, ali planiramo da u igru uđemo čvrsto i brzo, spremni da se suočimo sa svim izazovima koje će ‘Gorštaci’ staviti pred nas. Radujem se što ću u nedelju moći da još jednom dokažem svoje sposobnosti na terenu.

Sa druge strane, u ekipi Indiansa će se na nedeljenoj utakmici prvi put naći mladi Uroš Ćuić koji će igrati na poziciji defanzivnog enda.

– Veoma mi je drago što ću debitovati pred domaćom publikom. Potrudiću se da dam sve od sebe u odbrani, a siguran sam da će to učiniti i moji saigrači“, izjavio je mladi Uroš i rekao da je atmosfera u ekipi sjajna i da je najbitnije da nema povređenih. Ovim putem bih želeo da pozovem sve ljude da u dođu u što većem broju na teren u ‘Bronksu’ i podrže nas  – završio je novi defanzivni linijaš.